25/11/2022
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Wat speelt er en waar is het bestuur mee bezig? Robert-Jan Lenselink houdt ons op de hoogte.

Op 17 november was er weer een bestuursvergadering. Het vrijwel voltallige bestuur nam aan deze vergadering deel. Hierin hebben we de balans van een aantal belangrijke verenigingsprocessen opgemaakt en naar voren gekeken.

Als VHS hebben we de ledenadministratie van actieve en post-actieve leden weer van de CMHF teruggenomen en ondergebracht bij Monique Langeslag, die ons hierin adequaat ondersteunt. De postbus zal ook veranderen naar een lokaal adres. Dit wordt via de VHS-website bekendgemaakt. De CMHF heeft voorgesteld om de rechtsbijstand voor post-actieven te laten vervallen. Indien dit voor de post-actieven akkoord is, kan deze verzekering weer voordeliger worden afgesloten bij de DAS. De ondersteuning door de CMHF bij cao-onderhandelingen wordt via Gezina ten Hove uiteraard voortgezet.

Wat vast al is opgevallen, is dat we ons digitaal beter en eigentijdser hebben doorontwikkeld. We publiceren vaker actualiteiten via onze website en de VHS-nieuwsbrief verschijnt 11 keer per jaar. Esther de Jong heeft ons in deze vernieuwing zeer goed bijgestaan. We krijgen hier ook geregeld complimenten over van onze leden en anderen. Om het contact met onze bedrijven en (potentiële) leden te verstevigen en te onderhouden, zoeken we ambassadeurs bij onze bedrijven. Deze fungeren als VHS-kaderleden en representeren VHS. Heb je hiervoor belangstelling meld je dan aan via één van onze bestuursleden.

Verder is het weer tijd voor activiteiten. Hier wordt door vele leden op aangedrongen en er zijn inmiddels diverse ideeën ontvangen. Dit gaan we oppakken, want wat is nu mooier om nieuwe kennis - én kennissen! - op te doen en elkaar in een goede ambiance weer te treffen? Dit is de smaakmaker van onze vakvereniging. Om te beginnen de Nieuwjaarsbijeenkomst, die we op 31 januari 2023 zoals vanouds zullen organiseren. Details hierover vind je binnenkort op onze website.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

17/10/2019
Events

Kenniscafé - 100 jaar leven: vloek of zegen

Hoe mensen leven is persoonlijk. Iedereen leidt zijn eigen leven en is daarin uniek. Dat was de kern van het betoog van Margriet Cuypers, directeur HR Expertisecentrum NS, tijdens het Kenniscafé van 16 oktober jl.

27/05/2021
Uit het bestuur

Virtueel koffiemomentje met Robert-Jan Lenselink

Nu we al een tijdje elkaar niet meer in de wandelgangen tegen komen, zijn er gebeurtenissen die stilletjes voorbij gaan, terwijl ze eigenlijk meer aandacht verdienen. Voor onze secretaris Robert-Jan Lenselink geldt dat zeker. Tijd voor een virtueel koffiemomentje.

24/3/2022
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Wat speelt er en waar is het bestuur mee bezig? Bas Rijnders houdt ons op de hoogte.

De bestuursvergadering van 22 maart begon een beetje chaotisch. Dit keer was het een hybride bijeenkomst waarbij de techniek in eerste instantie niet werkte. Ook VHS moet dus wennen aan het nieuwe tijdperk.

27/6/2022
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Bij afwezigheid van Bas Rijnders is deze keer het item ‘uit het bestuur’ afkomstig van onze secretaris, Robert-Jan Lenselink.