Waarom VHS

Ben jij op zoek naar een vereniging binnen de spoorsector die jou verder helpt? Dan zit je bij VHS goed. VHS is hét verbindende platform voor professionals in de railsector. Met een flinke dosis energie en lef verbinden wij mensen, ideeën, kennis en ervaring over de volle breedte van de spoorsector. VHS behartigt de belangen van haar leden vanuit de overtuiging dat aantrekkelijk werk met perspectief wordt gecreëerd door gezonde bedrijven. Door ieders belang zorgvuldig te wegen, bereiken we het meest aan de onderhandeltafel. VHS bouwt met passie en plezier aan een sterk netwerk van professionals waarin persoonlijke groei, vitaliteit en duurzame ontwikkeling centraal staan. Bouw je mee?

Belangenbehartiging, kennisdeling & netwerk

Wij zijn ervan overtuigd dat actief meedenkende professionals ieder bedrijf succesvoller maken. En dat samenwerking tussen ketenpartners onze sector duurzaam versterkt. Daarom bouwen wij met passie en plezier aan een netwerk van vakkundige mensen en staan persoonlijke ontwikkeling en het vergroten van expertise bij ons centraal.

Belangenbehartiging

VHS behartigt de belangen van haar leden op verschillende vlakken. Zo is VHS bij diverse spoorbedrijven en bedrijfsonderdelen vertegenwoordigd in de medezeggenschapsraden. Ook zit VHS bij diverse spoorbedrijven aan de onderhandelingstafel op het moment dat de cao aan bod komt. En ook als het over je pensioen en het spoorwegpensioenfonds gaat, praat VHS mee.

Meer informatie over

Kennisdeling & netwerken

VHS is meer dan een vakbond, we zijn een echte vakvereniging. Naast het vakbondswerk organiseren wij regelmatig bijeenkomsten. Om elkaar te ontmoeten, om van elkaar te leren en om samen richting te bepalen. Zien we je snel?

Meer informatie over

Dit kan VHS voor jou betekenen!

Samen maken we ons sterk voor aantrekkelijk werk met perspectief. Wij verbinden mensen, kennis en ervaring. Wil jij je verenigen?

Voor railprofessionals, door railprofessionals

Alle leden, inclusief de bestuursleden, zijn jouw spoorcollega's. Bij je eigen bedrijf of een ander bedrijf in de spoorsector. VHS heeft leden bij NS, ProRail, Movares, DEKRA Rail en Rail&OV. Daardoor weten we wat er speelt.

Persoonlijke werkwijze en een open blik

Naast de collectieve belangenbehartiging kun je bij ons ook terecht voor persoonlijke ondersteuning. Dreig je in een arbeidsconflict terecht te komen dan bieden onze vakbondscontactpersonen je individueel bijstand. Een sparring partner die met je meedenkt en er voor jou is. Een fijn idee!

Diepgaande kennis over de spoorsector

Als vakvereniging met leden in de hele spoorsector bieden we jou interessante bijeenkomsten waarin we een blik werpen in de keuken van de verschillende spoorbedrijven en je op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen over arbeidsgerelateerde en spoorinhoudelijke onderwerpen.