24/3/2022
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Wat speelt er en waar is het bestuur mee bezig? Bas Rijnders houdt ons op de hoogte.

De bestuursvergadering van 22 maart begon een beetje chaotisch. Dit keer was het een hybride bijeenkomst waarbij de techniek in eerste instantie niet werkte. Ook VHS moet dus wennen aan het nieuwe tijdperk.

Dit keer een relatief kleine agenda, omdat een aantal acties nog loopt en niet gereed is:

  • Voorbereidingen voor de NS cao-onderhandelingen lopen. Data zijn geprikt. Ideeën zijn aangeleverd en we gaan nu aan de slag met de klankbordgroep om tot een inzetbrief te komen.
  • De uitvraag naar kandidaatsleden voor de  OR NS C & O en Groep heeft vooralsnog helaas niet geleid tot kandidaten vanuit VHS. Heb je interesse, meld je bij Jeu Ramakers.
  • Het werkbelevingsonderzoek bij ProRail Verkeersleiding loopt nog.
  • Binnenkort is er een gesprek vanuit VHS met Movares over hybride werken.
  • De petitie onder de medewerkers van Dekra Rail is afgerond. Begin april is er een gesprek met de directie.
  • 10 maart is de pensioencommissie bij elkaar geweest. Het streven is om per 1-1-2025 naar de nieuwe pensioenregeling over te gaan. Lees hier meer over deze bijeenkomst.
  • We hebben een opvolger voor Myrthe de Bruin gevonden; Monique Langeslag. Zij wordt de komende maanden ingewerkt in het communicatiedomein. Myrthe zal nog wel actief blijven voor VHS, maar meer op de achtergrond.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

29/9/2022
Events

Drukbezochte ALV

Dinsdag 27 september jl. bezochten zo'n dertig VHS'ers de Algemene Ledenvergadering van VHS. Het decor was de gezellige Towerbridge-bar van Movares. Het bestuur had een duidelijke boodschap.

25/02/2021

Cao-onderhandelingen ProRail duren voort

Op dinsdag 16 februari jl. zaten de bonden en de directie van ProRail live aan de onderhandelingstafel. De sfeer was redelijk tot goed te noemen.

No items found.