5/4/2024
OR

Hans Raamsdonk herkozen als OR-lid bij ProRail

Met veel genoegen kunnen wij melden dat Hans Raamsdonk opnieuw is verkozen tot OR-lid bij ProRail.

Voor Hans wordt dit zijn tweede termijn binnen de OR. Hij zal zich met veel enthousiasme ook de komende periode weer inzetten om het evenwicht tussen persoonlijke belangen en bedrijfsbelangen te bewaken. Medezeggenschap staat bij Hans hoog in het vaandel.

Wij wensen Hans veel succes tijdens deze nieuwe termijn.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

8/7/2022
Cao

Na vastlopen cao-overleg stellen vakbonden ultimatum aan NS

Op 7 juli opende NS de cao-onderhandelingen met een herzien integraal voorstel. Belangrijkste punt daaruit is de loonparagraaf:  een verhoging met een half procent tot 8% bij ongewijzigde looptijd van 30 maanden.

8/4/2024
Events

VHS kijkt terug op een productieve ALV

Op 4 april werd de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV) gehouden in de ‘Kookschool’ in Utrecht. Voorzitter Marcel Kunst presenteerde de jaarstukken en er werd door de aanwezigen meegedacht en gestemd over een aantal belangrijke onderwerpen. Ook werd er afscheid genomen van een bestuurslid en twee cao-onderhandelaren in verband met hun aankomend pensioen, en trad er een nieuw bestuurslid toe.

22/2/2024
Interviews

Hans Raamsdonk kandidaat OR verkiezingen ProRail

In maart 2024 zijn er nieuwe OR verkiezingen bij ProRail. Onlangs meldde Hans Raamsdonk zich enthousiast bij ons bestuur om zich namens VHS voor een tweede keer kandidaat te stellen. Uiteraard ging het bestuur hier graag mee akkoord. Reden genoeg om dit enthousiaste OR-lid aan jullie voor te stellen.

Hans Raamsdonk neemt stokje OC Staven over

Met de pensionering van Bas Oosthoek kwam er een plek vrij in de OC Staven van ProRail.