27/1/2022

VHS krijgt nieuwe website

Sinds afgelopen zomer wordt er achter de schermen hard gewerkt aan het creëren van een nieuwe website voor onze vereniging. Met deze website willen we laten zijn wie VHS is, waar we mee bezig zijn en waar we voor staan.

De huidige website is aan een make-over toe. Met de vernieuwde website willen we potentiële leden laten zien waar VHS voor staat en willen we leden nog beter van relevante informatie voorzien. De mensen die hier mee bezig zijn, zijn van de zomer dan ook begonnen met een werksessie om na te denken waar we als club voor staan, wat we te bieden hebben en waar we uniek in zijn. En hoe we dat vervolgens willen weergeven in beeld en tekst.

De afgelopen periode is er hard gewerkt aan de bouw van de website. Op dit moment zijn we druk met het verzamelen van content zodat we jullie als leden en onze potentiële leden op een prettige en aansprekende manier van de beste informatie kunnen voorzien.

Jullie moeten wel nog even geduld hebben, ongeveer eind februari zal de nieuwe website online te bewonderen zijn!

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/05/2020
Cao

Meer regelruimte bij ProRail

In 2018 heeft de pilot 'Meer Regelruimte binnen de cao' binnen ICT - CIO Office gelopen.

17/7/2023
Pensioen

Nieuwe pensioenregeling in concept gereed

Op 11 juli 2023 hebben de sociale partners, verenigd in de pensioentafel, ingestemd met een conceptpensioenregeling op hoofdlijnen. De komende periode gaan de vakverenigingen hun leden informeren en raadplegen over de nieuwe conceptpensioenregeling, zo ook VHS.

No items found.