29/2/2024
Cao

Cao-onderhandelingen ProRail binnenkort van start

Op 18 maart staat de kick-off van de cao-onderhandelingen 2024 gepland. VHS is op dit moment bij haar leden aan het inventariseren wat er onder hen leeft en wat de inzet namens VHS zou moeten zijn.

Na een aantal jaren waar, ten gevolge van de bijzondere inflatie, nivellerende loonafspraken zijn gemaakt zal VHS inzetten op een procentueel gelijke loonsverhoging voor álle ProRail-medewerkers die onder de cao vallen. Iedereen is ons namelijk even lief. Want samen zijn wij ProRail en samen moeten we ervoor zorg dragen dat “onze” treinen blijven rijden. Mocht je nog inbreng hebben voor onze cao-inzet dan kun je deze sturen naar Wico Molenaar.

Op naar een mooie cao voor al het ProRail-personeel!

Marc de Natris, Wico Molenaar en René Koppert‍

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/2/2022
Kennis

VHS ambassadeur

Om aandacht te richten op de werkzaamheden van VHS en wat die betekenen voor spoorprofessionals die werkzaam zijn bij NS, ProRail, Movares en DEKRA Rail is een klein groepje VHS'ers na aan het denken over de rol van ambassadeur.

17/12/2020
Columns

Column: Trendwatchers hebben eindelijk gelijk gekregen

Het werd al jaren geroepen. Goeroes verkondigden het al tijden. Trendwatchers zagen het reeds een poos aankomen. De jongeren waren al niets anders gewend. Ja, er zijn grote veranderingen gaande in de wereld. En deze veranderingen zullen steeds sneller gaan.

No items found.