29/2/2024
Cao

Cao-onderhandelingen ProRail binnenkort van start

Op 18 maart staat de kick-off van de cao-onderhandelingen 2024 gepland. VHS is op dit moment bij haar leden aan het inventariseren wat er onder hen leeft en wat de inzet namens VHS zou moeten zijn.

Na een aantal jaren waar, ten gevolge van de bijzondere inflatie, nivellerende loonafspraken zijn gemaakt zal VHS inzetten op een procentueel gelijke loonsverhoging voor álle ProRail-medewerkers die onder de cao vallen. Iedereen is ons namelijk even lief. Want samen zijn wij ProRail en samen moeten we ervoor zorg dragen dat “onze” treinen blijven rijden. Mocht je nog inbreng hebben voor onze cao-inzet dan kun je deze sturen naar Wico Molenaar.

Op naar een mooie cao voor al het ProRail-personeel!

Marc de Natris, Wico Molenaar en René Koppert‍

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/05/2020
Pensioen

Kandidatenlijsten zo goed als rond

Of de verkiezingen van het verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds Rail & OV in het najaar doorgaan of opnieuw uitgesteld worden blijft vooralsnog gissen, maar de kandidatenlijsten van VHS zijn inmiddels zo goed als rond.

20/12/2021

Doe mee, denk mee!

Zit jij vol goede ideeën over hoe we VHS meer bekendheid kunnen geven en hoe we meer leden aan kunnen trekken? Draag jij VHS een warm hart toe en gun je andere ook zo'n topvereniging? Help ons met het uitdragen van de waarden van VHS en het vergroten van ons netwerk!

No items found.