23/6/2022
Kennis

VHS heeft een vernieuwde website

Op maandag 13 juni was het zover. De geheel vernieuwde website van VHS kwam in de lucht. Na maanden van hard werken heeft de website een fris nieuw uiterlijk gekregen. Esther den Braven legt uit hoe één en ander tot stand is gekomen.

'Om beter te kunnen communiceren met leden en geïnteresseerden was het nodig om een nieuwe website te ontwikkelen. De website was toe aan een frisser uiterlijk, beter beeldmateriaal dat meer aansluit bij de visie van VHS. Het moest ook vooral een meer persoonlijke website worden. Wie zijn de mensen achter VHS en waar kunnen ze jou mee helpen?'

'De wens van het bestuur was dat informatie makkelijker vindbaar werd, daarom is gekozen voor een nieuwe indeling van het menu. Vooral het “lid worden” moest een belangrijk onderdeel worden. VHS wil graag nieuwe leden aantrekken en met name wat jongere leden om meer toekomstbestendig te zijn. De boodschap is vooral dat VHS blijft bestaan doordat we dingen samen doen. Voor en met elkaar. VHS is van ons allemaal!'

'De boodschap is vooral dat VHS blijft bestaan doordat we dingen samen doen. Voor en met elkaar. VHS is van ons allemaal!'

Neus vooral even rond op onze nieuwe website. Als je opmerkingen of suggesties hebt, dan horen we dat graag via redactie@vhs.nl.

Werk je bij NS, ProRail, Movares, DEKRA Rail, Railforum of een partner van VHS en wil je graag iets publiceren op onze website? Mail je input dan naar redactie@vhs.nl.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

29/3/2024
Cao

Nieuw onderhandelingsresultaat voor cao bij NS

Na 13 dagen en 2 nachten is er een nieuw onderhandelingsresultaat tot stand gekomen inzake de cao-onderhandelingen bij NS.

7/6/2023
Pensioen

Verslag ledenbijeenkomst over Wet toekomst pensioenen

Ruim 50 bezoekers kwamen naar de informatieve bijeenkomst op 22 mei over het nieuwe pensioenstelsel. Hieronder een kort verslag.

No items found.