23/09/2021

Uitslag OR en OC verkiezingen NS

Woensdag 22 september zijn de uitslagen van de medezeggenschapsverkiezingen bij NS bekend gemaakt.

VHS was nog in de race bij de OR en OC Centraal verkiezingen van NSR. Hier hadden twee kandidaten zich verkiesbaar gesteld voor zowel de OR als voor de OC Centraal (OC van de centrale afdelingen en kantoormedewerkers).

Beide kandidaten, Ariëtte Vleij en Leo Zibret, zijn verkozen in de OC Centraal. Beiden gefeliciteerd. Een mooi resultaat, met hun deelneming in de OC Centraal kunnen zij namens VHS invloed pakken op de zaken die juist de VHS leden betreffen.

Ook bij andere onderdelen hadden VHS'ers zich gekandideerd. In de ondernemingsraad van C&O en Groep en de onderdeelscommissie Treinmodernisering (Haarlem) deden VHS'ers mee. Doordat beide organen meer zetels hebben dan mensen die zich aangemeld hadden, hoefden deze kandidaten geen campagne te voeren, daar zij reeds verzekerd waren van een zetel. VHS'ers Remco Bunder, Dick van Dijk en Gert-Jan van der Zanden krijgen een zetel in de OR C&O en Groep. Gerrit de Vries krijgt een zetel in de onderdeelscommissie Treinmodernisering (Haarlem).

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

27/01/2021
Events

Nieuwjaarsreceptie online

Met vijfentwintig deelnemers was de afgelopen nieuwjaarsreceptie ouderwets levendig en een mooi moment om een ieder weer even te zien en te proosten op het nieuwe jaar. De vorm was wel anders dan anders: online via Teams.

28/9/2022
Cao

VHS pleit ook voor betere arbeidsvoorwaarden voor IAO-19 medewerkers

In het verlengde van de cao-onderhandelingen met NS heeft VHS namens de IAO-19 achterban een brief gestuurd naar de directie van NS om ook voor deze groep te pleiten voor betere arbeidsvoorwaarden.

No items found.