28/1/2022
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Wat speelt er en waar is het bestuur mee bezig? Bas Rijnders houdt ons op de hoogte.

De bestuursvergaderingen zijn vooralsnog nog steeds digitaal. Maar we kunnen niet wachten om weer live te vergaderen. Laten we hopen dat dat binnenkort weer kan en mag. Uiteraard zullen we dan ook snel een 'nieuwjaarsbijeenkomst' organiseren. Desalniettemin vergaderen we toch elke maand, zo ook in januari. Dit keer starten we eerst met de inhoud en gaan daarna over op de officiële agenda. Wie weet bevalt dit.

  • Voor communicatie zoeken we iemand die een aantal taken kan over nemen van onze huidige communicatieadviseur. Meld je als je interesse hebt bij Bas Rijnders.
  • Meinte, onze penningmeester, lijkt nu eindelijk alle rechten te hebben om op alle fronten als penningmeester te acteren.
  • Het bestuur is nog druk bezig met de werving voor het ambassadeurschap. Wie weet word je benaderd de komende tijd. We willen sowieso meer contact met de leden om onderwerpen te bespreken.
  • Het gaat goed met de pensioenen. Dus een kleine indexering in eerste instantie en wie weet later meer.
  • We gaan een keer met elkaar in gesprek over de veranderingen bij de diverse bedrijven. Zijn er overeenkomsten, hebben we een bepaalde lijn wat we belangrijk vinden, etc.!
  • Met betrekking tot IAO19 heeft het gesprek wat vertraging opgelopen door overvolle agenda's. Gelukkig is de max schaal wel met 4% verhoogd.
  • Helaas vorig jaar per saldo 9 leden minder. Heb je nog collega’s die lid willen worden probeer ze te interesseren.
  • We zijn in gesprek over het vrij besteedbare vermogen wat we als VHS op de bank hebben staan dat in de jaren is opgebouwd. Heb je trouwens ideeën hierover laat het ons weten. Heb je bijvoorbeeld een idee over een leuke lezing dan kunnen we dat faciliteren en aanbieden aan onze leden.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

27/08/2020
Cao

Wel of geen pact NS?

Begin deze maand sprak NS twee lange dagen met vakbonden en de medezeggenschap over een werkgelegenheidspact.

23/9/2021
23/09/2021
Columns

Column: Het digitale tijdperk komt er echt aan

We leven in interessante tijden, al beseffen we dat niet altijd, laat staan dat we het waarderen.

No items found.