27/11/2020
Pensioen

Schitterend resultaat

VHS Railprofessionals heeft drie zetels in de wacht gesleept voor het verantwoordingsorgaan (VO) van het Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer.

'Voorwaar een schitterende uitslag', aldus Rob Derksen, lijsttrekker van de VHS-lijst voor de gepensioneerden en de huidige voorzitter van het ad interim verantwoordingsorgaan.

Met twee lijsten en twaalf kandidaten voor de twaalf beschikbare plekken in het verantwoordingsorgaan van het Pensioenfonds Rail & Openbaar Vervoer heeft VHS Railprofessionals goede zaken gedaan. Een kwart van de beschikbare plekken gaat naar een VHS'er. Bij de verkiezingen voor werknemers sleepte Martin Morsman als lijsttrekker van de VHS-lijst voor werknemers met 469 stemmen een plek binnen. In totaal werden er 1.125 stemmen op de VHS-lijst voor werknemers uitgebracht, goed voor 17,9 % van het totaal aantal stemmen. Bij de verkiezingen voor de gepensioneerden waren er voor VHS Railprofessionals zelfs twee zetels te verdelen. Lijsttrekker Rob Derksen en nummer twee op de lijst Mieke Nieuwenhuis zullen plaats nemen in het VO. In totaal werden er 1.708 stemmen uitgebracht op de VHS-lijst voor gepensioneerden, goed voor 24% van het totaal aantal stemmen. Mieke Nieuwenhuis haalde een record van 543 stemmen binnen.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

26/08/2021
Kennis

Goof Lindijer schuift aan bij SpoorPro TV

VHS bestuurslid en ProRailer Goof Lindijer schoof 11 augustus jl. aan in de studio van SpoorPro TV. Het onderwerp: het onafhankelijke onderzoek naar de werkbeleving en onvrede onder de verkeersleidingmedewerkers.

24/3/2023
Columns

Column: De Inktpot staat er nog...

Deze maand hebben wij ons bestuurslid Erwin Huiskamp bereid gevonden om een column te schrijven. Hij neemt ons mee in wat er zich de afgelopen tijd zoal bij ProRail heeft afgespeeld.

No items found.