1/1/2024

De beste wensen voor 2024

VHS Railprofessionals wenst iedereen een mooi, gezond en voorspoedig 2024!

Ook in dit nieuwe jaar staan wij weer voor onze leden klaar met interessante bijeenkomsten, zoals onze lezing over ERTMS op 18 januari 2024. We zitten aan tafel bij de cao-onderhandelingen van NS, Movares en ProRail. Heb je individuele vragen, of arbeidsconflicten dan kun je altijd een beroep doen op een vakbondscontactpersoon.

Neem vooral een kijkje op deze website om te zien wat wij allemaal voor je kunnen betekenen als je lid bent van VHS.

Wil je graag een actieve rol binnen onze vakbond? Een frisse wind is altijd welkom. Wij zoeken nog bestuursleden, leden die zich kandidaat willen stellen binnen de OR van NS, ProRail, DEKRA Rail of Movares. Of wil je liever een bijdrage leveren aan onze communicatie, actief zijn voor onze commissie post actieven? Het kan allemaal.

Heb je tips of ideeën voor een interessante lezing of bijeenkomst dan horen wij het graag.

Voor vragen, of suggesties kun je altijd contact met ons opnemen via ons secretariaat.

HAPPY NEW YEAR!

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

29/2/2024
Cao

Cao-onderhandelingen ProRail binnenkort van start

Op 18 maart staat de kick-off van de cao-onderhandelingen 2024 gepland. VHS is op dit moment bij haar leden aan het inventariseren wat er onder hen leeft en wat de inzet namens VHS zou moeten zijn.

6/11/2023
Columns

Column: Wat merkt de klant ervan?

Na 44 jaar bij NS en 10 jaar als lid van de VHS redactie legt Paul Kleppe zijn taken neer om te gaan genieten van een vervroegd pensioen. Een mooie gelegenheid om hem te laten terugblikken op zijn werk bij NS en VHS. Wij wensen Paul alle goeds voor de toekomst en dat hij nog maar lang mag genieten van zijn vrije tijd als pensionado.

No items found.