23/5/2022
Kennis

Verkiezing OR NS: Leo Zibret stelt zich voor

Van 11 mei tot 7 juni vinden tussentijdse verkiezingen plaats voor de OR C&O en Groep van NS. VHS'er Leo Zibret heeft zich kandidaat gesteld.

Ook al kennen vele VHS'ers bij NS Leo, toch stelt hij zich graag nog een keer voor.

'Afgelopen jaar ben ik, dankzij het feit dat een groot aantal mensen op mij gestemd heeft, met een voorkeurszetel in de OC Centraal van NS Reizigers terecht gekomen. Een fantastisch resultaat. Dus hoe komt het dan dat ik me nu kandidaat stel voor de OR C&O en Groep?

Als gevolg van een adviesaanvraag bij Reisinformatie kwam ik in januari dit jaar via het Transferbureau in het werkgebied van de OR C&O en Groep terecht. Ondanks het feit dat ik gedetacheerd ben naar Regionaal Bijsturingscentrum Utrecht, dat tot het werkgebied van de OC Centraal hoort, oordeelde de OR NSR dat ik niet langer deel uit kon maken van de OC Centraal. Gelukkig was Hilda de Hartog bereid mij op te volgen – dankjewel Hilda! De OC Centraal vroeg mij wél om als ‘buitenlid’ te blijven werken voor de commissie Regelingen van die OC Centraal om mijn ervaring en deskundigheid op het gebied van personele regelingen te blijven inzetten – heb ik gedaan en doe ik heel graag.

Fijner, leuker en betekenisvoller is natuurlijk om ‘echt’ lid te zijn van een medezeggenschapsorgaan: de OR C&O en Groep. Vandaar mijn kandidatuur, gesteund door de VHS. Ik reken weer op jullie support! Alvast hartelijk dank!'

Stem!

Stemmen voor de OR C&O en Groep kan van 11 mei tot en met 7 juni. Dus vergeet niet je stem uit te brengen voor 8 juni! De stembus sluit om 24 uur in de nacht van 7 op 8 juni. De uitslag wordt bekend gemaakt op woensdagmiddag 8 juni.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

30/09/2020
Columns

Column: Wat doet Corona met samenwerken?

Voor het eerst in meer dan een half jaar reis ik weer eens voor mijn werk met de trein. Bestemming: University Twente, je begrijpt niet waarom dat in het Engels moet.

27/12/2022
Cao

Onderhandelingsresultaat cao DEKRA Rail

DEKRA Rail en de vakbonden hebben een onderhandelingsakkoord bereikt over een nieuwe cao bij DEKRA Rail.

No items found.