29/3/2024
Cao

Nieuw onderhandelingsresultaat voor cao bij NS

Na 13 dagen en 2 nachten is er een nieuw onderhandelingsresultaat tot stand gekomen inzake de cao-onderhandelingen bij NS.

NS heeft naar ons geluisterd. Ze hebben ons en salarisgroep 60 + ook een eenmalig bedrag toegekend. Het volledige onderhandelingsresultaat is hier na te lezen.

Binnenkort zal dit nieuwe onderhandelingsresultaat voorgelegd worden aan onze leden. Jouw mening is voor ons belangrijk, dus breng vooral je stem uit op dit voorstel.

Via deze weg willen wij onze onderhandelaren, Bas Rijnders en Mirjam Otten, bedanken voor hun inzet tijdens deze onderhandelingsronde. Mede dankzij onze grote vertegenwoordiging via de Whatsapp groep hebben zij een goed voorstel neer kunnen leggen.

Verder nivelleren blijft een issue voor de volgende cao ronde! Hoe meer leden VHS heeft des te beter zal er naar de stem van de indirecten worden geluisterd. Bovendien hebben we dan een steviger mandaat voor de volgende onderhandelingen begin 2025!

Ken je collega's die graag mee willen denken en hun mening kenbaar willen maken omtrent de cao voorstellen? Roep hen dan op om aan te sluiten bij VHS. Ook kun je je nog altijd aanmelden via het secretariaat om deel te nemen in de Whatsapp groep van de achterkamer.

Samen komen we echt verder!

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/2/2022
Kennis

VHS ambassadeur

Om aandacht te richten op de werkzaamheden van VHS en wat die betekenen voor spoorprofessionals die werkzaam zijn bij NS, ProRail, Movares en DEKRA Rail is een klein groepje VHS'ers na aan het denken over de rol van ambassadeur.

29/2/2024
Cao

Cao-onderhandelingen ProRail binnenkort van start

Op 18 maart staat de kick-off van de cao-onderhandelingen 2024 gepland. VHS is op dit moment bij haar leden aan het inventariseren wat er onder hen leeft en wat de inzet namens VHS zou moeten zijn.

29/2/2024
Cao

Cao-onderhandelingen bij NS gaan nieuwe ronde in

Ondanks een akkoord van de leden van VHS en CNV op het onderhandelingsresultaat van 8 januari jl. gaan de cao-onderhandelingen bij NS een nieuwe ronde in. Leden van FNV en VVMC stemden namelijk tegen het resultaat.

18/2/2024
Cao

Meerderheid NS-leden van VHS akkoord met onderhandelingsresultaat cao NS

Tot 5 februari konden de VHS-leden die bij NS werkzaam zijn stemmen op het onderhandelingsresultaat van de cao-onderhandelingen. Meer dan de helft van onze NS-leden heeft hier gehoor aangegeven. De meerderheid van hen stemden voor het resultaat. Sommige echter wel met wat nuttige feedback als kanttekening.