18/2/2024
Cao

Meerderheid NS-leden van VHS akkoord met onderhandelingsresultaat cao NS

Tot 5 februari konden de VHS-leden die bij NS werkzaam zijn stemmen op het onderhandelingsresultaat van de cao-onderhandelingen. Meer dan de helft van onze NS-leden heeft hier gehoor aangegeven. De meerderheid van hen stemden voor het resultaat. Sommige echter wel met wat nuttige feedback als kanttekening.

Helaas is gisteren bekend geworden dat FNV en VVMC niet akkoord gaan met het onderhandelingsresultaat. Het ziet er dus naar uit dat er opnieuw onderhandelt gaat worden. Ook VHS zal weer bij deze onderhandelingen aanschuiven. Daarom is het van belang dat onze onderhandelaren, Bas Rijnders, Mirjam Otten en Meinte Wildschut, zoveel mogelijk input krijgen vanuit onze NS leden.

Daarom willen wij iedereen die lid is van VHS en werkzaam is bij NS oproepen om deel te nemen in onze Whatsapp groep van de achterkamer. Hierin wordt belangrijke informatie gedeeld waarop jij als lid van onze vakbond feedback kunt geven. Alle leden die werkzaam zijn bij NS zullen op korte termijn een email ontvangen met instructie hoe je je kunt aanmelden voor deze achterkamer groep.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/9/2023
Events

Raildagen beleefden succesvolle eerste editie

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september vond door heel Nederland de eerste editie van de  Raildagen plaats. Op meer dan vijftig locaties kon het publiek kennis maken met de spoorsector.

27/12/2022
Cao

Onderhandelingsresultaat cao DEKRA Rail

DEKRA Rail en de vakbonden hebben een onderhandelingsakkoord bereikt over een nieuwe cao bij DEKRA Rail.

No items found.