25/2/2023
OR

Michiel Bent stelt zich kandidaat voor OR-verkiezingen Movares

Op 6 en 7 maart vinden de OR-verkiezingen plaats bij Movares. Namens VHS stelt Michiel Bent zich kandidaat.

Wij stellen hem graag even kort aan jullie voor.

Michiel is projectmanager bij Movares en werkt hier inmiddels al 14 jaar. Op de vraag waarom Michiel zich kandidaat stelt voor de OR verkiezingen zei hij het volgende: “Ik zie dat er, zeker sinds de coronaperiode, heel wat speelt binnen Movares. Denk aan de arbeidsmarkt, het aanbod van werk, thuiswerken en ga zo maar door. Ik wil als betrokken medewerker graag een positieve bijdrage leveren aan het gesprek hierover. Daarom heb ik besloten mij kandidaat te stellen voor de aankomende OR-verkiezingen op 6 en 7 maart.”

Michiel rekent op jullie support dus breng vooral je stem uit!

Op 6 maart starten de elektronische verkiezingen en mogen Movares collega’s op drie kandidaten hun stem uitbrengen. Op 7 maart wordt de stembus om 15.30 uur geopend. Onder toeziend oog van onafhankelijk waarnemer Jetske van Heijst worden de stemmen geteld. Rond 16.30 uur op diezelfde dag wordt de uitslag bekend gemaakt tijdens een borrel vanuit de OR.

Mag Michiel ook op jouw stem rekenen? VHS wenst hem in ieder geval veel succes!

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

24/8/2022

Fotomodellen gezocht

Voor onze nieuwe website zijn we op zoek naar  de gezichten van VHS. Letterlijk. We zijn niet voor niets een vereniging van collega's voor collega's. En dat willen we op de website en onze sociale media graag laten zien.

6/7/2023
Columns

Column: Een goed gesprek voeren met behulp van de NS Klachtencommissie

Raja Schmidt is inmiddels ruim vijf jaar actief als lid van de NS Klachtencommissie. In deze column vertelt Raja over de voldoening van haar werkzaamheden voor de klachtencommissie.

No items found.