20/12/2021

Doe mee, denk mee!

Zit jij vol goede ideeën over hoe we VHS meer bekendheid kunnen geven en hoe we meer leden aan kunnen trekken? Draag jij VHS een warm hart toe en gun je andere ook zo'n topvereniging? Help ons met het uitdragen van de waarden van VHS en het vergroten van ons netwerk!Word jij de VHS vertegenwoordiger waar we naar op zoek zijn? Die vakman of -vrouw die mensen weet te enthousiasmeren en het leuk vindt om samen met andere VHS'ers na te denken over hoe we ook in de toekomst als vereniging een belangrijk netwerk blijven? En hoe we een stem aan de onderhandelingstafel blijven waar naar geluisterd wordt?
Meld je aan en denk en doe mee. Zodat we binnen de spoorsector een nog duidelijkere stempel kunnen drukken op de richting waarin de bedrijven zich bewegen. Samen komen we verder.
Bestuursleden Ruud de Jong en Meinte Wildschut horen graag van je. Jij doet toch ook mee?

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/9/2023
Cao

Cao-onderhandelingen NS van start

Bij NS gaan de cao-onderhandelingen weer van start. Voor VHS vormen Miriam Otten en Meinte Wildschut, met Bas Rijnders als reserve, het onderhandelingsteam. Hoe gaat zo’n cao als proces nu te werk?

24/3/2022
Kennis

Onderzoeken ProRail

Op 6 april zitten bonden en de directie van ProRail om tafel om de vorige cao-onderhandelingen te evalueren. Een onafhankelijk bureau heeft gesprekken gevoerd met betrokkenen en zal verslag doen.

No items found.