20/12/2021

Doe mee, denk mee!

Zit jij vol goede ideeën over hoe we VHS meer bekendheid kunnen geven en hoe we meer leden aan kunnen trekken? Draag jij VHS een warm hart toe en gun je andere ook zo'n topvereniging? Help ons met het uitdragen van de waarden van VHS en het vergroten van ons netwerk!Word jij de VHS vertegenwoordiger waar we naar op zoek zijn? Die vakman of -vrouw die mensen weet te enthousiasmeren en het leuk vindt om samen met andere VHS'ers na te denken over hoe we ook in de toekomst als vereniging een belangrijk netwerk blijven? En hoe we een stem aan de onderhandelingstafel blijven waar naar geluisterd wordt?
Meld je aan en denk en doe mee. Zodat we binnen de spoorsector een nog duidelijkere stempel kunnen drukken op de richting waarin de bedrijven zich bewegen. Samen komen we verder.
Bestuursleden Ruud de Jong en Meinte Wildschut horen graag van je. Jij doet toch ook mee?

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

29/3/2024
Cao

Nieuw onderhandelingsresultaat voor cao bij NS

Na 13 dagen en 2 nachten is er een nieuw onderhandelingsresultaat tot stand gekomen inzake de cao-onderhandelingen bij NS.

27/05/2021
Kennis

TNO-onderzoek kwartsstof

TNO heeft het eerste deel van een studie naar kwartsstof in spoorballast afgerond. ProRail heeft, zoals beloofd, deze resultaten met de bonden gedeeld.

No items found.