23/5/2022
Uit het bestuur

Voorstel terugbrengen vrij besteedbaar vermogen op extra ALV op 9 juni

VHS is een vereniging die actief is met belangenbehartiging voor leden en daarnaast netwerkbijeenkomsten en events organiseert. Op de laatste ALV’s is door meerdere leden opgemerkt dat het vermogen, respectievelijk banksaldo, van de vereniging wel erg fors is voor een vereniging als VHS.

VHS is een vereniging die actief is met belangenbehartiging voor leden en daarnaast netwerkbijeenkomsten en events organiseert. Dat gaat gepaard met uitgaven waar tegenover inkomsten staan, bestaande uit een contributie van de leden en een bijdrage van de aangesloten werkgevers.

Op de laatste ALV’s is door meerdere leden opgemerkt dat het vermogen, respectievelijk banksaldo, van de vereniging wel erg fors is voor een vereniging als VHS. Aan het bestuur is gevraagd om met voorstellen te komen zodat de baten en lasten voor de leden meer in evenwicht komen. Ruud de Jong en Jeu Ramakers hebben deze taak opgepakt.

Op de komende ingelaste ALV zal het voorstel vanuit het bestuur verder worden toegelicht en ter besluit aan de ALV worden voorgelegd. Het voorstel zal per e-mail nog aan de leden worden toegestuurd.

Jeu Ramakers
Bestuurslid VHS

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

25/11/2022
Cao

Stand van zaken NS IAO-19

In augustus en september heeft een delegatie van het bestuur van VHS met diverse mensen die in de categorie NS IAO-19 zijn ingedeeld om de tafel gezeten.

27/9/2022
Columns

Column: En toch knaagt het

Ontwaakt, verworpenen der aarde.

Gans het radarwerk staat stil als u dat wil.

Twee oproepen aan werkenden om te stoppen met het werk dat ze aan het doen waren. Vooral gevoed door armoede, geen kansen dat hun kinderen het beter zullen hebben, onzekerheid, niet gezien en gehoord worden, onrust, een onbetrouwbare overheid en bestuurders en het gevoel iets te moeten gaan doen.

No items found.