22/3/2023

VHS wil naar een lidmaatschap op kwartaalbasis

Op dit moment is het zo dat je bij VHS lid bent op jaarbasis, ongeacht of je per kwartaal of jaar betaalt.

Dat betekent dat als je in de loop van het jaar je lidmaatschap opzegt of overgaat van actief naar post-actief je de contributie voor dat gehele jaar verschuldigd bent en dus niet betaalt tot datum van opzegging of de datum van wijziging, als dit gedurende dat jaar is. Daar is nog wel eens onduidelijkheid over.

Vandaar dat we als bestuur hebben besloten het principe van jaarlidmaatschap om te zetten naar kwartaallidmaatschap. Je bent dan dus lid op kwartaalbasis. Veranderingen worden per eerstvolgend kwartaal doorgevoerd. De aankondigingstermijn is één maand.

De mogelijkheid om als nieuw lid per jaar te betalen vervalt; bij wijziging, bijvoorbeeld overgang naar post-actief, kan niet meer per jaar betaald worden. Leden die nu per jaar betalen zal gevraagd worden over te gaan naar kwartaalbetaling.

Heb je nog vragen over dit bericht mail je vraag dan naar secretariaat@vhs.nl.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van VHS Railprofessionals

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

27/05/2021
Cao

ProRail heeft nieuwe cao

VHS Railprofessionals, FNV Spoor, CNV Vakmensen en ProRail hebben een definitief onderhandelingsresultaat voor een nieuwe cao bereikt. De cao is geldig van 1 januari 2021 tot 1 januari 2023.

7/7/2023
Pensioen

Update Nieuwe Pensioen Regeling (NPR)

Nu de 1e kamer eind mei akkoord is gegaan met de nieuwe pensioenregeling zijn de sociale partners en ons pensioenfonds Rail & OV, verzameld aan de ‘Pensioentafel’. Mieke Nieuwenhuis geeft ons als lid van de pensioencommissie van VHS een korte update.

 

No items found.