22/3/2023

VHS wil naar een lidmaatschap op kwartaalbasis

Op dit moment is het zo dat je bij VHS lid bent op jaarbasis, ongeacht of je per kwartaal of jaar betaalt.

Dat betekent dat als je in de loop van het jaar je lidmaatschap opzegt of overgaat van actief naar post-actief je de contributie voor dat gehele jaar verschuldigd bent en dus niet betaalt tot datum van opzegging of de datum van wijziging, als dit gedurende dat jaar is. Daar is nog wel eens onduidelijkheid over.

Vandaar dat we als bestuur hebben besloten het principe van jaarlidmaatschap om te zetten naar kwartaallidmaatschap. Je bent dan dus lid op kwartaalbasis. Veranderingen worden per eerstvolgend kwartaal doorgevoerd. De aankondigingstermijn is één maand.

De mogelijkheid om als nieuw lid per jaar te betalen vervalt; bij wijziging, bijvoorbeeld overgang naar post-actief, kan niet meer per jaar betaald worden. Leden die nu per jaar betalen zal gevraagd worden over te gaan naar kwartaalbetaling.

Heb je nog vragen over dit bericht mail je vraag dan naar secretariaat@vhs.nl.

Met vriendelijke groet,

Het bestuur van VHS Railprofessionals

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

27/01/2021
Interviews

'Ik wilde graag de mensen en de spoorsector beter leren kennen'

Sinds de eeuwwisseling was Bas von Königslöw werkzaam in de spoorsector. Naast zijn werk bij NS zette hij zich ook in voor VHS.

17/12/2020
Uit het bestuur

Kandidaten gezocht MZ ProRail

VHS Railprofessionals is op zoek naar VHS'ers bij ProRail die graag vanuit de medezeggenschap mee vorm geven aan de koers van het bedrijf.

No items found.