7/1/2024
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Maandag 11 december 2023 vond de laatste bestuursvergadering van dit jaar plaats. Bij afwezigheid van Bas Rijnders houdt Mirjam Otten ons deze keer op de hoogte van wat er speelt binnen het bestuur.

Deze keer was de bestuursvergadering op maandag i.p.v. op donderdag. Donderdag 14 en vrijdag 15 december vonden er namelijk weer cao-onderhandelingen plaats waar Meinte Wildschut, Bas Rijnders en ondergetekende bij aansloten.

Meinte houdt de achterban per onderhandelingsdag op de hoogte over de ontwikkelingen. Het is fijn werken met de achterban in onze achterwacht app groep. Op de momenten dat we ruggenspraak willen is het een effectief middel om met elkaar te overleggen.

Marcel Kunst blijft aan als voorzitter van VHS

Tijdens de bestuursvergadering heeft Marcel Kunst aangegeven dat hij, na een periode van afwezigheid om persoonlijke redenen, graag voorzitter wil blijven. Het bestuur is unaniem verheugd over dit besluit! Inmiddels is Marcel niet meer werkzaam bij één van de bedrijven. Hij zal bij stemmingen per keer bekijken of hij meestemt. Dit doet hij in overleg met het bestuur.

Qua activiteiten hebben we op dit moment twee items in de planning:

Het bestuur nodigt leden en introducés uit voor de nieuwjaarsbijeenkomst en de lezing ERTMS, die op 18 januari 2024 georganiseerd wordt in Utrecht. Aanmelden kan via de website.

De commissie activiteiten postactieven (CAP) heeft in het voorjaar (11 april 2024 om precies te zijn) plannen om een excursie te ondernemen naar Amsterdam. Meer informatie volgt zo spoedig mogelijk.

De vergadering van 11 december was de laatste vergadering van het jaar 2023. Een mooi moment om alle leden heel fijne feestdagen toe te wensen!

Graag ziet het bestuur je op onze nieuwjaarsbijeenkomst op 18 januari!

Mirjam Otten, bestuurslid VHS

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

20/5/2023

Word jij ook ambassadeur voor VHS

Als bestuur hebben we samen met een aantal van jullie gebrainstormd hoe we onze eigen leden (jullie dus😊) kunnen inzetten als ambassadeurs voor VHS om nieuwe leden aan te trekken.

27/1/2022
Cao

Petitie voor beter loonbod cao DEKRA Rail

Medewerkers van DEKRA Rail zijn met steun van VHS Railprofessionals, FNV Spoor en CNV Vakmensen gezamenlijk een petitie gestart. Aanleiding is de vastgelopen onderhandelingen met de directie van DEKRA Rail.

No items found.