25/10/2022
Kennis

Ontwikkelingen bij Movares

VHS bestuurslid Ruud de Jong geeft in deze bijdrage een korte update van de ontwikkelingen bij Movares.

Movares terug naar kantoor

Met ingang van 1 oktober is men bij heel Movares weer terug naar kantoor en wel op drie vaste dagen per week. De bedoeling is dat de Movaren elkaar weer live gaan treffen, hetgeen de samenwerking in projecten ten goede moet komen. Ook het opleiden van nieuwe medewerkers is op deze manier beter te doen. De precieze aanpak, onder andere de inrichting van het kantoor, is nog een pilot. Eind van het jaar wordt dit geëvalueerd tussen de directie en de ondernemingsraad.

Start cao-traject Movares

Half november starten de gesprekken tussen de directie van Movares en de vakbonden over de nieuwe cao, die per 1 januari a.s. in moet gaan.

Om de wensen en meningen van de VHS-leden die bij Movares werkzaam zijn te polsen is er op dinsdag 1 november een lunchbijeenkomst voor onze leden en de cao-onderhandelaren van VHS.

Ter voorbereiding van deze bijeenkomst is aan de leden gevraagd om hun eventuele ideeën en wensen vooraf te mailen aan Ruud de Jong.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

25/06/2020
Pensioen

Stukken uitwerking pensioenakkoord openbaar

De stukken van het pensioenakkoord zijn naar de Tweede Kamer en daarmee openbaar.

28/06/2021

Wisselingen or Movares

Na tussentijdse verkiezingen, zijn binnen de ondernemingsraad van Movares een aantal wisselingen geweest. Vijf mensen verlieten de or en daar kwamen vijf nieuwe mensen voor in de plaats.

No items found.