24/3/2022
Kennis

Onderzoeken ProRail

Op 6 april zitten bonden en de directie van ProRail om tafel om de vorige cao-onderhandelingen te evalueren. Een onafhankelijk bureau heeft gesprekken gevoerd met betrokkenen en zal verslag doen.

Aan de hand van de resultaten uit de evaluatie zal een voorstel en een tijdspad komen voor de komende cao-onderhandelingen. Een andere factor die invloed heeft op de komende cao-onderhandelingen is het werkbelevingsonderzoek bij Verkeersleiding. Dit onderzoek is inmiddels afgerond en de resultaten en aanbevelingen zullen de komende tijd aan de begeleidingsgroep en aan het personeel op de verkeersleidingsposten worden teruggekoppeld. Dit onderzoek en de implementatie van verbeteringen was een voorwaarde voor het opstarten van nieuwe cao-onderhandelingen.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

26/4/2022
Kennis

VHS'er kandidaat OR C&O en Groep

Leo Zibret heeft gereageerd op onze oproep voor kandidaten voor de OR C&O enGroep bij NS.

20/12/2021
Cao

ProRail verhoogt lonen

In het cao-akkoord van ProRail staat dat per 1 januari 2022 de cao-lonen worden verhoogd met de hoogte van de gemiddelde inflatie in 2021 + 0,5%. Dit geldt ook voor de aan de cao-lonen gerelateerde vergoedingen. Deze verhoging komt vooralsnog neer op een percentage van 2,68%.

No items found.