25/10/2022
Cao

NS IAO-19 update

VHS heeft de afgelopen weken diverse malen overleg gehad met een selecte groep IAO-19 collega’s over de problematiek rondom de functiegroep IAO-19.

Ook zijn wij in gesprek geweest met een partij die een benchmark wilde ontwikkelen rondom IAO-19. Helaas heeft deze partij zich teruggetrokken. Oscar Schouten heeft het nu op zich genomen om een nieuwe partner te vinden die ons kan helpen. De vraag is echter of dit nog nodig zal zijn.

Naast deze overleggen heeft VHS namelijk ook een brief naar de directie van NS gestuurd om de problematiek rondom IAO-19 nogmaals onder de aandacht te brengen en deze lijkt effect te hebben. De directie heeft aangegeven met de betrokken collega’s in gesprek te willen gaan. Dat is uiteraard een positieve ontwikkeling.

Verder is er over deze problematiek nog geen nieuws te melden. Uiteraard houden we jullie op de hoogte van verdere ontwikkelingen.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/06/2021
Interviews

Nieuw bestuurslid stelt zich voor

Het is nog niet helemaal officieel - de ALV moet nog instemmen - maar Ruud de Jong gaat in het bestuur van VHS geestdriftig aan de slag als bestuurslid. De Jong werkt bij Movares en zal met de pensionering van Robert-Jan Lenselink zijn taken overnemen als oren en ogen voor VHS bij Movares.

2/8/2022
Cao

Bericht inzake ledenraadpleging cao NS 2022

 
De afgelopen maanden is er druk onderhandeld over de nieuwe cao van NS. Op 7 juli was de laatste onderhandelingsdag. Op dat moment lagen er twee voorstellen van NS op tafel.

No items found.