23/1/2023
Cao

Nieuwe cao DEKRA Rail is een feit!

In een eerder bericht hebben wij al laten weten dat er een onderhandelingsresultaat was bereikt over de cao bij DEKRA Rail. Inmiddels is ook het financiële resultaat over 2022 van DEKRA Rail bekend.

In plaats van het eerder verwachte negatieve resultaat is men over 2022 uitgekomen op nul. Daarmee is het resultaat minder negatief uitgepakt dan verwacht.

Ondertussen heeft de meerderheid van de leden van alle vakbonden ingestemd met het onderhandelingsresultaat en daarmee is de nieuwe cao van DEKRA Rail een feit. Deze nieuwe cao heeft een looptijd van 1 januari 2022 tot 1 april 2024. Het onderhandelingsresultaat is hier terug te lezen.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

30/04/2020
Uit het bestuur

Achter de schermen

Nu heel Nederland en waar mogelijk dus ook een groot gedeelte van de spoorsector vanuit huis werkt, betekent dit niet dat VHS met de armen over elkaar achteroverleunt.

4/11/2023
Events

Geslaagde najaar excursie van de Commissie Activiteiten Post-actieven (CAP) in Rotterdam

Op zaterdagmorgen 28 oktober organiseerde de Commissie Activiteiten Postactieven (CAP) een najaar excursie naar Rotterdam. In dit artikel een verslag van deze afwisselende dag.

20/12/2021
Cao

Cao DEKRA Rail


De cao-onderhandelingen bij DEKRA Rail hebben ertoe geleid dat VHS, FNV en CNV gezamenlijk hebben besloten tot een raadpleging onder de eigen achterban.