09/04/2021
Kennis

Kwartsstof op het spoor

Op 8 april jl. stond de aflevering van het BNNVARA programma Zembla in het teken van kwartsstof op het spoor. Het programma vertelt daarbij niet het hele verhaal.

Ondanks het feit dat ze wel bij ProRail aangeklopt hebben voor wederhoor en ProRail ook uitgebreid schriftelijk geantwoord heeft op de vragen van het programma, is in de uitzending niets gedaan met de door ProRail gegeven antwoorden. ProRail heeft voorafgaand en na de uitzending contact gezocht met de bonden om eventuele vragen die de uitzending opgeroepen heeft te beantwoorden. ProRail heeft beloofd ons op de hoogte te houden zodra er over dit onderwerp meer nieuws is.

Wil je naar aanleiding van de uitzending weten wat ProRail doet om te voorkomen dat spoorwerkers bij de aannemers die het spoor aanleggen en onderhouden ziek worden, lees dan verder op de site van ProRail.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

29/1/2024
Cao

CAO-boekje 2022-2023 verkrijgbaar

Ben je nog op zoek naar het CAO-boekje 2022-2023? Je kunt een exemplaar opvragen via het bestuur. Lees verder om te zien hoe je het boekje in jouw bezit kunt krijgen.

1/1/2024

De beste wensen voor 2024

VHS Railprofessionals wenst iedereen een mooi, gezond en voorspoedig 2024!

No items found.