28/05/2020
Pensioen

Kandidatenlijsten zo goed als rond

Of de verkiezingen van het verantwoordingsorgaan van het pensioenfonds Rail & OV in het najaar doorgaan of opnieuw uitgesteld worden blijft vooralsnog gissen, maar de kandidatenlijsten van VHS zijn inmiddels zo goed als rond.

Martin Morsman (ProRail) wordt de lijsttrekker namens de VHS-lijst voor werknemers. Verder hebben ook Ad Brandt (ProRail), Carin Herr (NS), Robert Jan Lenselink (Movares), Marcel Kunst (NS) en Paul van Kempen (NS) zich kandidaat gesteld. Voor de VHS-lijst van gepensioneerden is Rob Derksen de lijsttrekker. Verder hebben Mieke Nieuwenhuis, Hans Montanus, Paul Leenders en Huub Jentjens zich gekandideerd.

Ook kandidaat worden?

Op de lijst van de gepensioneerden is nog ruimte voor een kandidaat. Heb je een breed netwerk binnen de spoorsector en wil je dit netwerk graag aanspreken om op een VHS'er te stemmen, zodat VHS vertegenwoordigt blijft in het verantwoordingsorgaan van jouw pensioenfonds? Meld je dan aan bij Rob Derksen. Je kunt hem bellen (033 752 2108) of mailen

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

09/04/2021
Kennis

Kwartsstof op het spoor

Op 8 april jl. stond de aflevering van het BNNVARA programma Zembla in het teken van kwartsstof op het spoor. Het programma vertelt daarbij niet het hele verhaal.

24/3/2022
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Wat speelt er en waar is het bestuur mee bezig? Bas Rijnders houdt ons op de hoogte.

De bestuursvergadering van 22 maart begon een beetje chaotisch. Dit keer was het een hybride bijeenkomst waarbij de techniek in eerste instantie niet werkte. Ook VHS moet dus wennen aan het nieuwe tijdperk.

No items found.