22/5/2024
OR

Kandidaten gezocht voor OR en OC verkiezingen bij NS

In het najaar vinden weer de verkiezingen plaats voor de OR en OC verkiezingen bij NS voor de bedrijfsonderdelen Reizigers, Stations, Instandhouding,  C& O en Groep. VHS is nog op zoek naar actieve leden die zich namens VHS kandidaat willen stellen voor deze verkiezingen.

Op dit moment hebben Hilda Hartog en Ariette Vleij-Nieuwenhuis namens VHS zitting in de OC Centraal. Echter beiden hebben aangegeven zich niet meer opnieuw verkiesbaar te willen stellen voor de komende periode.

Ben jij die betrokken NS’er, lid van VHS (of wil je lid worden) en heb je belangstelling om je verkiesbaar te stellen voor deze verkiezingen, meldt je dan vóór eind juni aan bij de NS leden van ons bestuur, te weten Bas Rijnders, Mirjam Otten of Dick van Dijk. Of stuur een mail naar ons secretariaat. Hoe eerder wij kandidaten kunnen introduceren des te meer campagne kunnen wij gaan voeren om er alles aan te doen dat de kandidaten ook gekozen worden. Samen komen we immers verder!

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

30/04/2020
Cao

Onderhandelingen cao NS opgeschort

De eerste twee dagen van de cao-onderhandelingen verliepen voorspoedig en in goede harmonie, maar inmiddels liggen de onderhandelingen als gevolg van de coronacrisis stil.

17/11/2020
Cao

Weinig beweging cao-onderhandelingen NS

Beste VHS'ers,

Afgelopen vrijdag, 13 november, hebben wij weer deelgenomen aan de cao-onderhandelingen met NS en de drie andere vakbonden (CNV, FNV, en VVMC).

No items found.