26/9/2022
Events

Input gevraagd voor VHS bijeenkomsten en lezingen

Nu de corona maatregelen (voorlopig) weer van de baan zijn wil VHS graag weer periodiek lezingen of andere bijeenkomsten organiseren.

Onze leden geven aan onze activiteiten uit het verleden altijd heel leerzaam en nuttig te hebben gevonden. Wij denken nog regelmatig met plezier terug aan de symposia in 2016 en 2021 en ook de laatste lezing over de City Night Jet was een succes.

Daarnaast is het fijn om op dergelijke evenementen in gesprek te raken met collega’s die je misschien niet dagelijks tegenkomt. Weet jij iets waarmee we deze successen kunnen opvolgen? Laat het ons weten! VHS wil graag zoveel mogelijk collega’s weten te boeien en verbinden.

Dus, heb jij een interessant thema voor een lezing of wil je zelf een lezing geven? Wil je graag meer over een bepaald onderdeel binnen de spoorwegsector weten, of juist zelf over jouw project of afdeling een presentatie geven? Of heb je andere creatieve ideeën voor een bijeenkomst of symposium neem dan vooral contact met ons op via secretariaat@vhs.nl.

Help jij ons op weg? Samen komen we verder!

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

24/8/2022
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Wat speelt er en waar is het bestuur mee bezig? Bas Rijnders houdt ons op de hoogte.

30/09/2020
Events

Week van de Vakbond bij Movares

Van 5 tot en met 8 oktober wordt bij Movares de 'Week van de vakbond' georganiseerd door de gezamenlijke vakbonden (VHS Railprofessionals, FNV en CNV Vakmensen).

No items found.