26/03/2020
Uit het bestuur

In Memoriam: Wil Pennings

Op 7 maart jl. is Wil Pennings overleden. Wil was jarenlang lid van VHS en was ook jarenlang onze vertegenwoordiger in de medezeggenschap van NS.

Soms was hij een eenling in een krachtenveld van VVMC, FNV en CNV. Wil zat zowel een periode in de OR van NS Reizigers als in de COR. Dat deed hij met hart en ziel en naar eer en geweten. Zijn genuanceerde inbreng - geheel in lijn met de VHS-principes - werd door alle partijen (andere bonden en bestuurders van NS) gerespecteerd.

Wil was ook een echte Brabander. Hij hield van het Bourgondische leven, lekker eten en drinken en natuurlijk carnaval. In het carnavalsseizoen 2004-2005 schopte hij het zelfs tot Prins (Prins Wil d'n Twidde) in zijn toenmalige woonplaats Udenhout.  Met de wel heel kenmerkende slogan: We stèke ons haande ûit de maauwe.

Ook ging hij graag op pad. Fijn wandelen in Brabant, maar ook lange reizen zoals zijn reis naar Nieuw Zeeland. Wil is 66 geworden.

Wij wensen zijn zoons en overige dierbaren veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

14/7/2022
Uit het bestuur

Contributieverlaging uitgesteld naar 2023

Op 9 juni jl. ging de ALV akkoord met een contributieverlaging van € 5,- per maand. Achter de schermen zijn we hard bezig om deze contributieverlaging zo snel mogelijk in gang te zetten.

2/1/2023

Ruud de Jong legt zijn taken als bestuurslid bij VHS neer

Recent heeft Ruud de Jong aangegeven zijn taken te willen neerleggen als bestuurslid van VHS.

No items found.