24/8/2022

Fotomodellen gezocht

Voor onze nieuwe website zijn we op zoek naar  de gezichten van VHS. Letterlijk. We zijn niet voor niets een vereniging van collega's voor collega's. En dat willen we op de website en onze sociale media graag laten zien.

Op dit moment staan er nog veel stockfoto's op de website en daar willen we vanaf. Want zeg nou zelf, het is toch veel leuker om een collega op de website tegen te komen. Maar dan hebben we wel jouw hulp nodig.

Een professionele fotograaf komt in september foto's maken in spoorse en kantoorzettingen in Utrecht. We zijn op zoek naar VHS'ers die hier als knappe kop aan mee willen werken. Iedereen is welkom, als je maar VHS'er bent. Daarbij nodigen we ook expliciet onze jonge VHS'ers en vrouwelijke VHS'ers uit. We willen graag divers zijn in onze uitingen, en, zoals afgesproken in de laatste ALV, we willen ook met name de jongere generatie bewegen lid te worden. Een datum is nog niet geprikt, maar wordt in overleg met onze modellen gemaakt. Heb je altijd al een fotomodel willen zijn?  Meld je dan nu aan! Uiteraard ontvang je na afloop van de fotoshoot de foto's waarje op staat. Kun je jezelf profileren op social media of een foto uitvergroten en aan de muur hangen; thuis of op kantoor. Waar wacht je nog op! Stuur een mail met je gegevens naar redactie@vhs.nl.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/2/2022
Kennis

VHS ambassadeur

Om aandacht te richten op de werkzaamheden van VHS en wat die betekenen voor spoorprofessionals die werkzaam zijn bij NS, ProRail, Movares en DEKRA Rail is een klein groepje VHS'ers na aan het denken over de rol van ambassadeur.

30/04/2020
Kennis

Wordt ProRail ZBO?

Gedwongen door Corona heeft de Tweede Kamer besluiten genomen over het behandelen van wetsvoorstellen. Daarbij is besloten de wetsbehandeling om ProRail om te vormen tot ZBO (zelfstandig bestuursorgaan) uit te stellen tot na het zomerreces.

No items found.