14/7/2022
Uit het bestuur

Contributieverlaging uitgesteld naar 2023

Op 9 juni jl. ging de ALV akkoord met een contributieverlaging van € 5,- per maand. Achter de schermen zijn we hard bezig om deze contributieverlaging zo snel mogelijk in gang te zetten.

Uitvoering complexer dan gedacht.

In het vorige nieuwsbericht is aangekondigd dat de verlaging zou worden doorgevoerd met ingang van het 4e kwartaal 2022. Echter bij de voorbereiding hiertoe is gebleken dat zo’n verlaging gedurende een kalenderjaar heel wat meer voeten in de aarde heeft dan aanvankelijk gedacht. De uitvoering voor VHS is redelijk complex aangezien een aantal leden per halfjaar of per heel jaar betalen.

Invoering verlaging vanaf 2023

Een foutvrije uitvoering staat voor ons voorop. Daarom hebben we besloten de verlaging van de contributie toch pas per 1 januari 2023 in te laten ingaan.Onze verontschuldigingen dat we hier op deze wijze op terug moeten komen.

Met vriendelijke groet,

Meinte Wildschut en Jeu Ramakers

namens het bestuur van VHS

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

23/5/2022
Kennis

Verkiezing OR NS: Leo Zibret stelt zich voor

Van 11 mei tot 7 juni vinden tussentijdse verkiezingen plaats voor de OR C&O en Groep van NS. VHS'er Leo Zibret heeft zich kandidaat gesteld.

25/03/2021
Interviews

Nieuwe penningmeester stelt zich voor

Het is nog niet helemaal officieel - de ALV moet nog instemmen - maar Meinte Wildschut heeft zin in zijn nieuwe rol als penningmeester binnen het bestuur van VHS. Maar wie is deze enthousiaste VHS'er?

No items found.