17/12/2020
Cao

Cao-onderhandelingen ProRail uitgesteld

Woensdag 16 december zouden de bonden en ProRail verder onderhandelen over de nieuwe cao. Helaas gooit de lockdown roet in het eten.

In plaats van een live sessie waarin verder onderhandeld zou worden heeft er een korte MS Teams-vergadering tussen partijen plaatsgevonden waarin besproken is hoe nu verder te gaan. In deze vergadering zijn geen inhoudelijke zaken besproken, maar is alleen overeengekomen om op 20 januari en 4 februari 2021 verder te onderhandelen over loon, looptijd, thuiswerkvergoeding, eerder stoppen met werken, en een verlofspaarregeling. Zolang partijen nog geen akkoord hebben bereikt, blijft de huidige cao van kracht.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

29/2/2024
Cao

Cao-onderhandelingen ProRail binnenkort van start

Op 18 maart staat de kick-off van de cao-onderhandelingen 2024 gepland. VHS is op dit moment bij haar leden aan het inventariseren wat er onder hen leeft en wat de inzet namens VHS zou moeten zijn.

17/02/2021
Cao

Nieuwe cao bij NS!

Op 21 januari jl. legde NS aan het eind van de elfde onderhandelingsdag een eindbod neer. Bonden hadden tot 18 februari de tijd om hun achterban te raadplegen en NS te laten weten of zij het eindbod accepteerden.

No items found.