27/6/2022
Cao

Cao-onderhandelingen DEKRA Rail in impasse?

Op 17 mei werd tijdens de cao-bijeenkomst door een vertegenwoordiging van het personeel een petitie overhandigd aan de directie. Bonden drongen bij de directie aan op een beter loonbod om de cao-onderhandelingen weer vlot te trekken.

Op 15 juni jl. was er een ledenbijeenkomst met alle vakbonden, waarbij het nieuwe loonbod van de werkgever is besproken. Hier is een schriftelijke stemming over gehouden onder de vakbondsleden. VHS heeft het eindbod van de werkgever neutraal voorgelegd aan haar leden, aangezien men enigszins tegemoet is gekomen met een iets hoger loonbod. De uitslag van deze stemming werd donderdag 24 juni bekend gemaakt. Bij VHS stemt een meerderheid voor.

Afhankelijk van de uitslag bij de andere bonden zal VHS bepalen welk standpunt ingenomen wordt tijdens de vervolggesprekken met de directie.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

19/10/2020
Interviews

Kandidaten VO Rail&OV: Huub Jentjens

Huub Jentjens heeft zich namens VHS kandidaat gesteld voor het verantwoordingsorgaan (VO) van het Pensioenfonds Rail & OV. Hij staat als vijfde op de VHS-lijst namens de gepensioneerden.

27/10/2020
Cao

Terugblik cao-onderhandelingen NS

Nadat twee van de vier vakbonden het werkgelegenheidspact afgewezen hadden ontstond de vraag hoe nu verder te gaan met zaken als cao, Sociaal Plan, pensioenafspraken en verwachte reorganisaties.

26/4/2022
Cao

Cao-onderhandelingen DEKRA Rail hervat

Nadat eind vorig jaar de onderhandelingen voor een nieuwe cao bij DEKRA Rail werden opgeschort, zijn deze op 19 april jl. weer hervat.