20/5/2023

Word jij ook ambassadeur voor VHS

Als bestuur hebben we samen met een aantal van jullie gebrainstormd hoe we onze eigen leden (jullie dus😊) kunnen inzetten als ambassadeurs voor VHS om nieuwe leden aan te trekken.

Tijdens deze sessie zijn de volgende vragengesteld:

  • Hoe kunnen we het ambassadeurschap vormgeven?
  • Hoe kun je ambassadeurs werven?
  • Wat hebben die ambassadeurs nodig om hun werk uit te voeren?
  • Hoe gaan we de ambassadeurs behouden?

Het belangrijkste is dat we de ambassadeurs en dus de potentiële nieuwe leden kunnen meegeven waar we als VHS voor staan, wat we doen en waarom je lid zou willen worden van VHS. Deze punten willen we verwerken in een brief en/of mail die we al onze leden, die hieraan mee willen doen kunnen meegeven of sturen. Daarnaast willen we het mogelijk maken om je eigen persoonlijke touch aan deze brief of mail mee te geven. Dat maakt het persoonlijker.

Om jouw inzet te belonen willen we er een incentive aan koppelen, bijvoorbeeld een kwartaal gratis lidmaatschap voor ieder lid dat je aanbrengt. De opzet van de brief en mail verwachten we voor de zomer af te hebben. Die krijgen jullie dan alleemaal toegestuurd met de vraag om die naar minimaal twee potentiële leden te sturen.

Als je mee wil denken over de opzet  van deze brief en mail, of als je andere ideeën hebt, laat het ons dan weten via redactie@vhs.nl.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

19/10/2020
Interviews

Kandidaten VO Rail&OV: Paul van Kempen

Paul van Kempen heeft zich namens VHS kandidaat gesteld voor het verantwoordingsorgaan (VO) van het Pensioenfonds Rail & OV. Hij staat als zesde op de VHS-lijst namens de werknemers. Paul van Kempen werkt als Informatieanalist bij NS.

22/12/2022
Cao

VHS achterban stemt in met cao ProRail

Tijdens de cao-tweedaagse van 21 en 22 november 2022 is er na zeer intensief onderhandelen een resultaat bereikt tussen de vakbonden en ProRail.

No items found.