28/9/2023

Weet jij wat er leeft?

De VHS Nieuwsbrief maken we voor jou! Hierbij proberen we altijd een mix te vinden tussen het nieuws uit de diverse bedrijven waar we actief zijn, melden we bijeenkomsten van onszelf en derden die wellicht interessant voor je zijn en gaan we op zoek naar wat er leeft.

Ons redactieteam is klein maar fijn. Maar met de pensionering van Paul Kleppe en daarmee zijn vertrek uit het redactieteam wordt het wel heel klein. Paul was de afgelopen tien jaar onze voelsprieten. Wat speelt er bij NS, en wat bij ProRail, wat gebeurt er bij Movares en DEKRA Rail, wat organiseert Railforum, wat gebeurt er in Den Haag, waar zijn er cao-onderhandelingen of or-verkiezingen? En wat is het gesprek van de dag? Waar hebben we het met z’n allen op kantoor over? Paul, super bedankt voor al je input!

Het moge duidelijk zijn, we gaan Paul heel erg missen. En we zijn op zoek naar iemand die denkt, hé dat is leuk, zo’n redactieteam, daar wil ik mijn steentje wel aan bijdragen. Met andere woorden: wacht niet langer en word lid van ons redactieteam! Stuur een mail naar Bas Rijnders of redactie@vhs.nl om je interesse kenbaar te maken. En twijfel je nog en wil je inside information, schiet Paul Kleppe dan in de wandelgangen even aan. Mailen of bellen mag natuurlijk ook.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

09/04/2021
Kennis

Kwartsstof op het spoor

Op 8 april jl. stond de aflevering van het BNNVARA programma Zembla in het teken van kwartsstof op het spoor. Het programma vertelt daarbij niet het hele verhaal.

26/9/2022
Events

Verslag CAP-zomerexcursie 2022 Broek op Langedijk

Op 3 september vond de CAP zomerexcursie plaats. Dit keer ging stond Broek op Langedijk op het programma. Ton Goossens doet verslag van deze geslaagde excursie.

No items found.