28/2/2022
Kennis

VHS ambassadeur

Om aandacht te richten op de werkzaamheden van VHS en wat die betekenen voor spoorprofessionals die werkzaam zijn bij NS, ProRail, Movares en DEKRA Rail is een klein groepje VHS'ers na aan het denken over de rol van ambassadeur.

Als ambassadeur ben je in je eigen netwerk een bron van informatie over en voor VHS. Enerzijds ben je het contactpunt voor leden en (nog) niet-leden. Anderzijds ben je voor de vereniging een bron van informatie over wat er speelt binnen jouw bedrijf en netwerk. De ideeën over de rol  en de concrete invulling daarvan beginnen steeds meer vorm te krijgen. Komende maand gaan we deze ideeën met een aantal leden delen, bespreken en verder vorm geven. We houden je op de hoogte. En mocht je interesse hebben, schroom dan niet. Je kunt terecht bij Meinte Wildschut (NS) en Ruud de Jong (Movares).

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

8/11/2023
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Wat speelt er en waar is het bestuur mee bezig? Dit keer een update van onze secretaris Robert-Jan Lenselink.

18/1/2024
Events

VHS kijkt terug op zeer geslaagde nieuwjaarbijeenkomst en lezing ERTMS

VHS ging op 18 januari dit nieuwe jaar gelijk goed van start met een interessante lezing over ERTMS (European Railway Traffic Management System) gecombineerd met een nieuwjaarsbijeenkomst. Marco Sala en Esmé van Kalshoven hebben ons meegenomen in de wereld van ERTMS. Aansluitend werd er nog nagepraat over dit boeiende onderwerp onder het genot van een hapje en een drankje.

No items found.