25/03/2021

Verkiezingsuitslag MZ ProRail

De verkiezingsuitslag is bekend!

VHS'ers Wico Molenaar en Henk Sack waren al zeker van een plekje in de OC Capaciteitsmanagement en ook VHS'er Hans Raamsdonk wist zich zeker van een zetel in de OC Staven. Daar is een zetel in de OR bijgekomen. Hans Raamsdonk was lijsttrekker voor de OR en wist met voorkeursstemmen het lijsttrekkerschap ook waar te maken.

Doordat Hans Raamsdonk kiest voor een zetel in de OR, komt zijn zetel in de OC Staven beschikbaar. Inmiddels heeft VHS'er Anton de Bruin zich bereid verklaard deze plek in te vullen. De Bruin heeft al ruime ervaring in de medezeggenschap en was meerdere jaren voorzitter van de OC ICT. Voor zijn werk is hij op dit moment gedetacheerd bij de programmadirectie ERTMS en vanuit die functie wil hij deelnemen in de OC Staven.

Helaas zagen we een zetel aan onze neus voorbij gaan. De laatste restzetel ging naar FNV met een verschil van tien stemmen. De OC-en OR-leden mogen meteen aan de bak. Op 29 en 30 maart start de online training voor de OR, op 30 maart is er een online training voor OC-leden.

Het bestuur van VHS feliciteert Wico, Henk, Hans en Anton en wenst hen veel succes en plezier in de medezeggenschap.

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

22/12/2022
Cao

VHS achterban stemt in met cao ProRail

Tijdens de cao-tweedaagse van 21 en 22 november 2022 is er na zeer intensief onderhandelen een resultaat bereikt tussen de vakbonden en ProRail.

30/09/2020
Cao

Meer regelruimte binnen de cao

De afspraak met betrekking tot de Pilot Regelruimte in de cao van 2020 bij ProRail is nu ter beschikking gekomen.

No items found.