Terugblik
22/5/2023
pensioenbijeenkomst

Pensioenbijeenkomst: Wat gaat er veranderen binnen het nieuwe pensioenstelsel?

Wil je graag bijgepraat worden over het pensioenstelsel? Reserveer dan 22 mei vanaf 16.30 uur in je agenda!

De VHS pensioencommissie organiseert op maandag 22 mei vanaf 16.30 uur een sessie met in- en externe deskundigen in de Kookschool van KTT-9 in Utrecht. Er is gelegenheid voor vraag en antwoord en er wordt veel informatie gedeeld. Ook kan er met de deskundigen gediscussieerd worden over nog te maken keuzes. Alle leden, actief (met introducees) en postactief zijn dan welkom in de Katreinetoren.

Voor de pensioenbijeenkomst van 22 mei zijn als gastsprekers Maarten Doornik, de projectleider voor het nieuwe pensioenstelsel bij Rail & OV, en Jeroen Tuijp van Edmond Halley BV, uitgenodigd. Jeroen staat als extern deskundige het verantwoordingsorgaan bij. Gedurende ruim een uur is er ruimte voor een centrale presentatie en discussie. Na afloop kan er nog informeel doorgepraat worden onder het genot van een borrel. Dit alles dient als voorbereiding op de ledenraadpleging die later dit jaar georganiseerd wordt.

De bijeenkomst op 22 mei vindt plaats in de Katreinetoren op de 9e etage, de Kookschool in Utrecht.

  • Inloop vanaf 16.00 uur.
  • Aanvang presentatie 16.30 uur.
  • Einde borrel uiterlijk 19.00 uur.

De basisopzet van de bijeenkomst is om te beginnen met kennisoverdracht. Wat gaat er met het pensioenstelsel gebeuren met als centrale vraag, wat houdt het nieuwe stelsel in? Waarbij Maarten inzoomt op wat er specifiek gaat gebeuren met de pensioenen van Rail & OV en Jeroen vult dit aan met kritische kanttekeningen. Daarna volgt een half uur gedachten wisseling met de aanwezigen met vragen als: 'Wat krijg ik straks per maand' en 'hoe ziet straks de indexatie er uit'? We sluiten af met een gesprek over hoe we later de ledenraadpleging gaan organiseren.

Aanmelden voor deze bijeenkomst is verplicht (zowel voor leden als introducés en kan via het aanmeldformulier onderaan deze pagina.

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Meld je aan

Leuk dat je komt. Meld je hieronder aan, dan zorgen we dat er een plekje voor je is.

* Deze velden zijn verplicht
Dank voor je aanmelding en leuk dat je komt! Mocht je nog vragen hebben, stuur een mail naar secretariaat@vhs.nl
Er is iets fout gegaan bij het invullen van het formulier. Probeer het nog een keer of neem contact met ons op.