Terugblik
27/5/2024
persoonlijke ontwikkeling

NS LeerXpress

In de week van 27 mei wordt NS LeerXpress georganiseerd. In deze week laat NS zien dat ontwikkelen en groeien op veel manieren kan. Dat het leuk en informatief is en energie geeft. NS trapt af met deze experience op 3 locaties door het land.

Wat is de NS LeerXpress?
Het programma is simpel maar krachtig. Op 27 mei wordt afgetrapt in het Trefpunt in Utrecht met een opening en een Interne Netwerkmarkt. Vanuit daar reist de NS LeerXpress door het land, met stops op dinsdag in Maastricht, donderdag in Haarlem en vrijdag in Zwolle.
Dit initiatief is opgezet omdat er uit metingen is gebleken dat met name in de operatie behoefte is aan meer ontwikkel- en groeimogelijkheden.

We organiseren de NS LeerXpress dit jaar voor het eerst. Het is dan ook een pilot en we beginnen klein met drie standplaatsen. Onze droom is natuurlijk dat de NS LeerXpress terugkomt op zoveel mogelijk plekken bij NS.

Door middel van diverse communicatie-uitingen worden collega’s (waaronder natuurlijk ook jullie) uitgenodigd een bezoek te brengen aan een van de activiteiten van de NS LeerXpress.

Maandag 27 mei gaat de LeerXpress van start bij het LvP Trefpunt in Utrecht

Dinsdag 28 mei stopt de LeerXpress in Maastricht/ Heerlen

Donderdag 30 mei is de derde stop in Haarlem

De organisatie hoopt jullie te zien op een van deze locaties! Kijk voor meer informatie op Welkom bij NS LeerXpress (sharepoint.com)

What’s a Rich Text element?

The rich text element allows you to create and format headings, paragraphs, blockquotes, images, and video all in one place instead of having to add and format them individually. Just double-click and easily create content.

Static and dynamic content editing

A rich text element can be used with static or dynamic content. For static content, just drop it into any page and begin editing. For dynamic content, add a rich text field to any collection and then connect a rich text element to that field in the settings panel. Voila!

How to customize formatting for each rich text

Headings, paragraphs, blockquotes, figures, images, and figure captions can all be styled after a class is added to the rich text element using the "When inside of" nested selector system.

Meld je aan

Leuk dat je komt. Meld je hieronder aan, dan zorgen we dat er een plekje voor je is.

* Deze velden zijn verplicht
Dank voor je aanmelding en leuk dat je komt! Mocht je nog vragen hebben, stuur een mail naar secretariaat@vhs.nl
Er is iets fout gegaan bij het invullen van het formulier. Probeer het nog een keer of neem contact met ons op.