VHS'er genomineerd voor Professional van het Jaar

We kondigden het in de Nieuwsbrief van september al aan: VHS heeft een kandidaat voorgedragen voor de Professional van het Jaar-verkiezing van de Vakcentrale voor Professionals (VCP). Met trots kunnen we mededelen dat VHS'er Annet Dijksterhuis, business continuity manager bij NS, een van de genomineerden is.

Naast Annet Dijksterhuis is er nog een NS'er genomineerd. Steef Danse is BOA bij NS en werd voorgedragen door de Vakbond BOA ACP. De overige genomineerden zijn verpleger, schrijver en sprekerTommie Niessen en equipment engineer Gerrit Cleven. De criteria die de jury in haar beoordeling meeneemt, zijn vakmanschap, bevlogenheid en ondernemingszin. De jury kijkt tevens naar maatschappelijke betrokkenheid en de manier waarop de kandidaat anderen inspireert en met authentieke en eigenzinnige idee├źn het verschil maakt en waardering oogst.

De verkiezing vindt donderdag 29 november plaats tijdens het jaarlijks symposium van de VCP in het SER-gebouw in Den Haag. Wil je dit symposium en de verkiezing van de VCP-Professional van het Jaar bijwonen, dan kun je je aanmelden door een mail te sturen naar info@vcp.nl. Meer informatie over dit symposium en de Professional van het Jaar-verkiezing vind je op vcp.nl.