Pensioenbijeenkomst in oktober

28 juni 2021

Hoe zit dat nu met het nieuwe pensioenstelsel en wat kunnen de gevolgen zijn voor jouw pensioen? In oktober organiseert VHS een pensioenbijeenkomst om deze en al je andere vragen omtrent het nieuwe pensioenstelsel te beantwoorden. Naast de VHS'ers die zitting hebben in het verantwoordingsorgaan Rail&OV en de VHS'ers aan de pensioentafel - de tafel waaraan werkgevers en vakbonden samen met het pensioenfonds het eens moeten worden over de pensioenregeling en de daarbij behorende premie - zal een onafhankelijke deskundige licht werpen op deze ingewikkelde materie.

Zodra we een definitieve datum en locatie hebben, laten we je dat weten. De bijeenkomst zal in ieder geval rond 16.00 uur starten en afgesloten worden met borrel. Dus houd de VHS Nieuwsbrief, website, Facebook en LinkedIn in de gaten.

Afbeelding van <a href="https://pixabay.com/nl/users/quincecreative-1031690/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2889042">3D Animation Production Company</a> via <a href="https://pixabay.com/nl/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=2889042">Pixabay</a>