OR verkiezingen bij NS: VHS roept op je verkiesbaar te stellen

28 juni 2021

Van 25 augustus tot 22 september vinden bij NS de verkiezingen voor de verschillende ondernemingsraden plaats. Als VHS vinden we het belangrijk dat onze achterban vertegenwoordigd is in de medezeggenschap. Dus twijfel niet langer en stel je kandidaat!

Half juni ontvingen de VHS'ers bij NS al een oproep om zich kandidaat te stellen. En dat leverde een aantal kandidaten op. Als VHS hebben we nu drie kandidaten voor de OR C&O en Groep, één kandidaat voor de OR Operatie Instandhouding en één kandidaat voor de OC Centraal. Maar hoe meer kandidaten, hoe beter. Werk je bijvoorbeeld bij Commercie en twijfel je nog? Neem contact met ons op en bespreek je twijfels. Wellicht kunnen we deze voor je wegnemen. Verder zijn we op zoek naar collega's bij NS Stations die zich willen kandideren. Het zou fantastisch zijn als we ook daar kunnen deelnemen.

Samen sterker

Meld je belangstelling zo snel mogelijk. Dan helpen we je om je kandidaat te stellen op een VHS-lijst. Samen met de kandidaten gaan we kijken hoe we maximaal resultaat kunnen boeken in de aanstaande verkiezingen. En dat is precies het voordeel van je kandidaat stellen namens VHS. Een hele vereniging die achter je staat en die je nu helpt met campagne voeren. Word je straks gekozen in een van de ondernemingsraden, dan heb je vervolgens het hele VHS netwerk om mee te sparren. Samen staan we sterker.

Vragen

Voor de OR Reizigers, OR Stations en de OR Instandhouding kun je jezelf tot en met 1 juli aanmelden. Voor de OR C&O en Groep kan dat tot en met 14 juli. Wil je je als VHS'er nog kandidaat stellen voor een ondernemingsraad of onderdeelcommissie? Neem contact op met Jeu Ramakers. Doe dit zo spoedig mogelijk.