Drie VHS'ers kandidaat voor OR-verkiezingen Movares

26 februari 2020

Op 9 en 10 maart vinden bij Movares de OR-verkiezingen plaats. Er zijn elf zetels te verdelen en er hebben zich 17 kandidaten beschikbaar gesteld. Daaronder bevinden zich ook drie VHS'ers: Henk Jan Visser, Onno Langhorst en Robert-Jan Lenselink. Elke Movaar mag op drie kandidaten stemmen.

Graag stellen we de drie VHS'ers die zich kandidaat gesteld hebben nader aan je voor:

Henk Jan Visser: “Sinds 1990 ben ik betrokken bij ons bedrijf. Wij vormen Movares. In mijn ogen is het voor ons belangrijk dat we nu plezierig werk, een plezierige werkomgeving en toekomstperspectief hebben. Daarom wil ik mij de komende jaren er voor inzetten dat wij trots op ons bedrijf kunnen blijven en Movares als beste werkgever zien. Wat mij betreft worden de komende jaren belangrijke onderwerpen "hoe blijven we ons bedrijf vernieuwen" en "hoe kunnen we medewerkerbetrokkenheid beter invullen".

Onno Langhorst: “Mijn naam is Onno Langhorst (58 jaar), senior adviseur, 29 jaar bij Movares in dienst. Samen te mogen werken aan de toekomst van ons bedrijf en op te komen voor de belangen van onze collega's, zodat we met plezier blijven werken en tegen goede arbeidsvoorwaarden. Movares is een toonaangevend bedrijf. Om ook in de toekomst voorop te blijven lopen zijn innovatieve ontwikkelingen nodig en ook creativiteit en een commerciële instelling. Dat is een mooie uitdaging voor ons allemaal! Daarom stel ik me kandidaat voor de OR om dit mogelijk te maken.”

Robert-Jan Lenselink: “Mijn naam is Robert-Jan Lenselink, werkzaam bij de groep Bouwmanagement als Lead Auditor, Value Engineer en Omgevingsmanager. Ik werk al weer 25 jaar bij Movares. Ondernemen, Lef, Vitaliteit en vertrouwen, zijn de uitdagingen van nu. Goed begeleide Transities en Duurzame inzetbaarheid voor jong en oud zijn daarbij condities, waar ik me graag sterk voor maak. Zodat we met plezier aan het werk blijven. Omdat mensen Movares vormen en ons belangrijkste kapitaal zijn!"