24/8/2022
Uit het bestuur

Uit het bestuur

Wat speelt er en waar is het bestuur mee bezig? Bas Rijnders houdt ons op de hoogte.

We zitten in de zomerperiode en toch werken we als VHS gewoon door. De cao-onderhandelingen bij NS en de voorbereiding van de ALV vergen nog best wat tijd. Ook proberen we een juridisch adviseur te vinden die ons kan helpen bij de onderhandelingen met NS over de positie van de net buiten cao gewaardeerde VHS-leden.

Gelukkig is het wat rustiger op de overige onderwerpen.

  • Onze penningmeester is de koppeling van de ledenadministratie en de contributie aan het regelen voor dit jaar, zoals afgesproken op de ALV van vorig jaar.
  • We werken scenario’s uit voor de vervanging van de activiteiten die de CMHF voor ons doet.
  • De nieuwe website is live, maar we werken nog aan verbeteringen. We willen onder andere de activiteitenkalender intensiever gebruiken. Heb je events die je wil delen laat het ons weten.

Hoop jullie allemaal te zien op de ALV op 27 september.

Bas

Bijbehorende PDFs

No items found.

Meer interessante artikelen voor jou!

Met VHS blijf je op de hoogte!

28/9/2023
Events

Raildagen beleefden succesvolle eerste editie

Op vrijdag 15 en zaterdag 16 september vond door heel Nederland de eerste editie van de  Raildagen plaats. Op meer dan vijftig locaties kon het publiek kennis maken met de spoorsector.

19/10/2020
Interviews

Kandidaten VO Rail&OV: Mieke Nieuwenhuis

Mieke Nieuwenhuis heeft zich namens VHS kandidaat gesteld voor het verantwoordingsorgaan (VO) van het Pensioenfonds Rail & OV. Zij staat als tweede op de VHS-lijst namens de gepensioneerden.

No items found.